Despre Noi

 

Noi suntem echipa de implementare a proiectului "Clubul Abilitatilor de Viata".

În perioada martie-noiembrie 2012, Liceul „Ştefan Procopiu” din Vaslui a derulat proiectul „Clubul Abilităţilor de Viaţă” realizat cu sprijinul Fundaţiei Centrul Educaţia 2000+, în cadrul proiectului Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate! finanţat de Fundaţia Soros România prin programul Fondul de Urgenţă”. Grupul ţintă este format din elevi care provin din familii cu venit minim garantat sau cu părinţi şomeri, cu unul sau ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate sau care aparţin minorităţilor naţionale (rromi).

Scopul proiectului îl reprezintă organizarea unor activităţi extraşcolare menite să dezvolte abilităţile de viaţă ale elevilor din grupul ţintă şi să sporească şansele acestora de integrare şi implicare socială.


Istoria proiectului

Aici puteţi descrie istoria proiectului şi prezenta motivele pentru care l-aţi creat. E de recomandat să menţionaţi etapele proiectului şi să cinstiţi persoanele care au participat la crearea acestuia.


Utilizatorii noştri

Aici puteţi descrie un utilizator obişnuit şi de ce acest proiect este important pentru el. Este bine să vă motivaţi vizitatorii pentru ca ei să se reîntoarcă pe website-ul dumneavoastră.


Contact

Liceul "Stefan Procopiu" - Vaslui

Str. Castanilor, nr. 3, cod postal 730 751, Vaslui

Proiectul "Clubul Abilitatilor de Viata"
lspvaslui@yahoo.com